четвъртък, 28 юни 2012 г.

4 х 4

4-ма приятели. 4 години заедно.  Христо, Николай , Даниел и Дамян завършват своето студентство - едно приключение е към края си, започва друго. Оттук и символизмът в четирите картички (за всеки по една) -  часовникът е спрял на 4 часа, за да им напомня за прекараното време заедно през тези четири години. А аз им пожелавам  още много години по четири приятелство.

понеделник, 25 юни 2012 г.

Жълта сватба

За слънчево и топло жълта сватба, за слънчогледени нивя си мислех, докато я правих.

четвъртък, 21 юни 2012 г.

Сватба в бяло

Доста сватбени картички изработих тази пролет. Във всякакви цветове и стилове. Започнах с черна, завършвам с бяла. За такъв тип едноцветни картички много харесвам ефектните релефи на бигшота. И перли за финален щрих, да си отиват с роклята.

понеделник, 18 юни 2012 г.

Сватбено (отново)

Традиционното бяло за сватба в тази картичка е по-осезаемо, червеното и черното са само акценти.

четвъртък, 14 юни 2012 г.

Червен акцент

Това е поздравителна картичка за същата сватба от предишния пост. В тон са с основния сватбен цвят - черно, с драматично червено за акцент.

сряда, 13 юни 2012 г.

Сватба в черно

Сватбената вълна продължава да ме носи, пролетта явно отприщва сватбени вълнения. Това е интересна сватбена картичка, в необичаен за сватба цвят. Червеното носи акцент и лесно се съчетава с основното черно. И винаги е ефектна комбинация, особено за сватба.



понеделник, 11 юни 2012 г.

Сватба

Тези младоженци определено се носят на крилете на любовта, леки и ефирни. Основният цвят е тюркоазено синьо, жълтото е само за акцент.




сряда, 6 юни 2012 г.

Пиано

Черно, бяло и червено винаги е стилна комбинация. Тази картичка е без конкретен повод, просто изпробвам цветовете.


петък, 1 юни 2012 г.

Ретро картичка

Връщам се към традиционните картички с тази Айфелова кула - поздрав за тазгодишен абитуриент. Така да йм върви на младите хора - да учат, пътуват, виждат нови места и хора, да любопитстват за света.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...