сряда, 21 ноември 2012 г.

Арт Деко

Идеално гладка кожа, устни с червено червило, модна къса прическа, пера в косите и разбира се джаз! Пуснете  си Луиз Армстронг и стилът Атр деко ще ви потопи в ретро епохата и ще ви накара да се почувствате като в холивудски филм.
Картичката е допълнение към подаръка за рожденият ден на една много мила дама-Ели Машева от нейната дъщеря. С пожелание разбира се, да е обградена все така от близки хора който я обичат и ценят!

За съжаление многократните ми опити да снимам 3D ефекта на картичката не се увенчаха с успех. Надявам се поне малко той да се забележи от снимките който виждате.
можете да видите картичката в предизвикателството ''Перли и заврантулки" на Cardmaniachallenges

сряда, 14 ноември 2012 г.

Картичка-книжка

Благодарност за акушерката е тази картичка. Отвътре е като книжка, в която да се залепят прекрасните снимки на Ели Карагьозова. Постарах се да вляза в нейния свеж стил с момичешки светли тонове  с новия ми шаблон - чудно, чуденичко дърво. И цветенца. И прозорци чакам скоро!
А това е малката София- моето вдъхновение!


четвъртък, 8 ноември 2012 г.

Арсеник и стари дантели

Арсеника го споменавам, понеже така ми върви със старите дантели. Нарочно търсих състарения, пожълтял ефект на дантелите. Много ги харесвам, особено като не ги плета аз. Но все пак поувивах шнур отстрани за  ретро ефект. Съвсем като писмо от таен обожател, пазено дълги години. Или завещание от презокеанска леля, кой знае ;)
Можете да видите картичката в предизвикателството на Двете елши ''Отминало време''

понеделник, 5 ноември 2012 г.

Oh,baby!

 Една нежна и много романтична картичка за рожденият ден на една млада дама.Съвсем скоро тя очаква своето първо бебе - за това и картичката е толкова тематична;-)
Спрях се на изчистен и семпъл дизайн,за да може да изпъкне силуета на двойката . Блестящите камъчета допълниха ефекта на релефа,а цветята и пеперудите са чудесен акцент за такъв прекрасен повод.
Можете да видите картичката в предизвикателството на Card Mania - ''Ембосинг''


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...