четвъртък, 31 януари 2013 г.

Следвай сърцето си

Семпла и изчистена  е тази картичка за рожден ден.На светло сивият фон прекрасно изпъкват цветята,пеперудите и птичето, което пожелава ''Следвай сърцето си". А, украсата вътре  допълва цялостният облик на картичката.

четвъртък, 24 януари 2013 г.

Детска картичка

Поводът да направя тази картичка е питата на малката Сияна.Избрах червена основа,пеперудки,хартиена дантела и разбира се мече. Нека и пожелаем щастливо детство,здраве и много усмивки.


четвъртък, 17 януари 2013 г.

Нежно

Обожавам дизайнерските хартии на My mind's eye и серията ''follow your heart- be happy''.
В унисон с идващия месец на любовта избрах нежни пастелни цветове, финни перлички, всичко това завързано с красива синя панделка.


понеделник, 14 януари 2013 г.

Романтично

Февруари месец наближава и започва да ме завладява романтично настроение.
Рози, панделки, перли и сърца, съчетани в загадъчен ретро стил който съм използвала  в картичка за рожден ден.Остава само да се отбележи месецът и датата на дамата, за която тя е предназначена.

събота, 12 януари 2013 г.

Велосипед в синьо

Обожавам да изработвам картички  на които има велосипед.В какъвто и стил да са, винаги ми носят настроение.Съвсем скоро ще ви покажа и картичка с велосипед в ретро-стил.

сряда, 9 януари 2013 г.

80 години

Дано всички достигнем тази достолепна възраст, заобиколени от любящи деца и внуци. Много се впечатлих от тази поръчка - картичка за 80-тия рожден ден на любимата баба.
С най-добри чувства и от мен.

петък, 4 януари 2013 г.

След новогодишно



 Коледната и новогодишна суетня полека отминават, задават се светивалентинските вълнения, но преди тях е тази ар деко картичка за рожден ден.

Много ми е приятно да използвам тези красиви хартии. Имам всякакви видове от тях и изпитвам едно особено чувство, докато  ги правя -  изящни са.
Брокат, камъчета и перо в косите - само за блясък добавих.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...