вторник, 28 май 2013 г.

Винтидж бал в английки стил

Тази картичка е специално изработена за една красива млада дама по случай абитуриентският и бал.Няколко малки акцента издават нейното предстоящо пътуване и учение в чужбина.Надписът ''ticket'' и часовникът показват,че времето на заминаване наближава.Английско знаме под формата на сърце загатва къде ще бъде в следващите няколко години.Нека не забравя колко много се гордеят и колко много я обичат родителите и.Да и пожелаем незабравима последна вечер! Късмет и разбира се успешно професионално и лично реализиране в Англия!







четвъртък, 23 май 2013 г.

На учителката с любов



Поводът да направя тази картичка е 35 години от завършването на випуск 1978 г. от Френската гимназия.Специално изработена за курсовата ръководителка  и учителка по френски език.А,каква по- ясна представа за Франция има от Айфеловата кула?Любимата ми!;-)
От снимките не личи,но картичката е с размер на формат А4- най-голяма която съм правила до сега;-)
Поглед и от вътре..


петък, 17 май 2013 г.

Мъжки стил


Днес ще акцентирам на мъжете. Вечната класика- костюм,риза,вратовръзка.След като показах картичките ( които всъщност са плик за пари) на няколко мъже, всички реагираха по различен начин,но с една дума -''Бал!'', ''Сватба!'', ''Годеж!''. Най-много ми хареса -''Ергенско парти!'' ;))) Ех, тези мъже! Видят ли костюм, започва да ги стиска около врата;-)


сряда, 15 май 2013 г.

Поканите на принцеса Блага


За втори път родителите на Блага ми гласуват доверие за направата на поканите за рожденият ден на дъщеря им.Мама Мира поръча поканата да бъде изпълнена с пролетно настроение.Пеперуди,калинки и цветя са акцентите който използвах.Надявам се това настроение да съм го предала и на вас.Честит рожден ден и от мен на малката принцеса!


петък, 10 май 2013 г.

Тайнствена картичка


Любовта пише красиви писма. Завързва емоцията с прекрасна бяла панделка, за да не изчезне. Гарнира я с целувка и красиво цвете и я подава в ръката на другия с пожеланието :  "Нека всичко продължава да бъде все така красиво!".
Тази картичка е забулена в мистерия...Поръчката и поводът за нея останаха в тайна дори за мен самата .Поръчителят имаше условия ,който разбира се спазих.Имам обещанието ,че някой ден тайната ще бъде разкрита.Беше изключително приятно и забавно да бъда част от тази тайнственост.
Поглед отзад
Послание и разбира се - сърчица за акцент.





сряда, 1 май 2013 г.

Порцеланова сватба


По случай порцелановата сватба на една прекрасна двойка изработих тази картичка. А в ума ми звучеше един вечен стих на Недялко Йорданов " Да вървим все така дълги нощи и дни покрай много слънца, покрай много луни,за да можем да кажем в най- последния ден: аз бях винаги с теб и ти винаги с мен!"Това е и моето пожелание към тях! За тогава, когато сега ще бъде някога и те ще празнуват своята диамантена сватба!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...