понеделник, 16 юли 2012 г.

Предай нататък... Moleskine® и късче любов

Колко позитивен и зареждащ проект е това. Някак ми напомня за училищните лексикони, в които всички оставяхме дълбокомъдрени послания за любовта и тайничко поглеждахме кой кого харесва. И сега така с удоволствие разглеждам кой какво е сътворил, оставяйки част от себе си, и се вълнувам как ще възприемете  моето участие. Направих с любов. Предавам с любов нататък.
 За прекрасната идеята на Тони и проекта "Предай нататък" можете да прочетете тук .

14 коментара:

  1. Преди няколко дни се чудех къде ли е този бележник. :) Прекрасни страници, Дани!Много ми харесва, че не си изневерила на стила си, а Айфеловата кула винаги ме подсеща за теб. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Дани чуесен проект! Както не веднъж съм казвала , обожавам всичко свързано с Париж и твоите творения са винаги уникални. Много много нежно и красиво, а малкия чевен акцент под формата на розичка е напълно достатъчен, за да придаде живинка. Поздравления и благодаря за напомнянето, защото и аз все още нищо не съм направила за играта:-)

    ОтговорИзтриване
  3. Маги,Дони благодаря ви! Творенето в този бележник беше истинско удоволствие за мен! Завиждам благородно на последно записалите се момичета, който ще се докоснат до всички проекти!

    ОтговорИзтриване
  4. Дани, не съм се и съмнявала в какъв стил ще бъдат твоите две странички - много vintage и съвсем като теб - нежни, изящни и красиви.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Надявам се всички момичета да се забавляват и очакват с нетърпение бележникът така както аз!;-)

      Изтриване
  5. Даммм...дори и да не знаех, че това са твоите страници, не бих се двоумила да кажа : "Това е Дани - просто е невъзможно да са на друг" :)... Толкова прекрасни, толкова френски, толкова шик...страхотни са!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мария, благодаря за комплимента! Такива думи написани от момичето направило най-впечатляващата за мен картичка с Айфелова кула могат да те накарат да се усмихнеш истински!

      Изтриване
  6. О, прекрасно! Толкова нежни и красиви страници, истинско произведение на изкуството. Благодаря ти, Дани!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, аз ти благодаря! За мен беше истинско удоволствие! Надявам се това не е последният проект за който поемеш инициативата и толкова талантливи момичета да оставят част от себе си върху страниците на Moleskine® !

      Изтриване
  7. Дани, страхотно!!! <3 Толкова в твой стил!
    Не знаех за тази инициатива. Заради твоята публикация се върнах назад да видя и другите завършени странички. :) Нещо изгубих дирите на дневника между Великден и днес...
    Страхотни странички и невероятно добра идея на Тони! Жалко, че няма да мога да видя дневника на живо. Радвам се, че ти го продължаваш и нямам търпение да видя страничките на следващите участници!

    ОтговорИзтриване
  8. Вече се чудех къде изчезна Moleskine! Радвам се да видя, че отново е тук, а и тези странички са страхотни!

    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  9. Дани, с такова нетърпение отварях многократно блога на Тони, за да видя докъде е стигнал бележника и днес с удоволствие видях връзката към твоя блог - страничките, които си направила с твоята любов и светоусещане са толкова прекрасни, че наистина ми се прииска отново да дойде при мен, за да ги видя наживо. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Притесненията ми изчезнаха,най-накрая... празнотата,след моето участие се възстанови, при това с прекрасни страници,които с удоволствие разглеждам!!!!Хубава вечер!!!:))

      Изтриване
  10. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...