вторник, 24 април 2012 г.

Пролетни вдъхновения

Вдъхновено от новите ми хартии pink paislee - london market.
За повече красота в ежедневието ни, за удоволствие, за пролетно настроение,
не ви ли липсват само две пеперудени чаши за чай?

Другите ми вдъхновения идват от вашите картички. Както знаете днес приключи моето първо предизвикателство заедно с Картичкофурии -  "Винтидж пролет". Надпреварата бе оспорвана, картичките ви ме зарадваха и заредиха. Благодарна съм на всички, които интерпретираха не толкова леката тема. Но, макар и труден, изборът трябва да е един, и победителят е - Handmade By MaDe  - с нейната прекрасна картичка - с Айфелова кула (само това да беше, вече щеше да ме е спечелила), с цветя и много идейна подшивка с телбод. MaDe благодаря ти, че се включи, благодаря и на всички вас.

8 коментара:

  1. Дани, картичката на MaDe беше наистина най - достойна за победите. Поздравления и на нея и за теб за хубавото предизвикателство.
    Днешната картичка, която сподели е разкошна, многооо... ми хареса.

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления за победителката. Честити нови хартии, да ни покажеш още красиви картички с тях! Тази е много,много красива! Мен още ме е страх да се пробвам във винтидж стила, пък и още материали ще трябва да си набавя. Дотогава,ще се радвам на твоите красоти,Дани

    ОтговорИзтриване
  3. Избора ти е страхотен! Ама наистина ли чак днес приключи... аз веднъж да направя винтидж картичка и да проспя активното предизвикателство...
    Както и да е, минало е вече и не ме е яд, защото това не е моят стил. Ама пък много ви се радвам!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Поредната прелест...нежна и романтична,страхотна е!
    Дани,много ти благодаря за високата оценка,страшно много ме зарадва,защото е именно от теб - олицетворението на този стил! Още веднъж благодаря! Хубава вечер от мен :)

    ОтговорИзтриване
  5. И аз го пропуснах предизвикателството,но изборът ти на победител е и моя фаворит!
    Твоята картичка е много красива и нежна!

    ОтговорИзтриване
  6. Дани, безкрайно съжалявам, че не успях да се включа в твоето така интересно предизвикателство, но честно ще си призная, че след маратона, който направих преди Великден за подготовка на какво ли не, си дадох почивка! И аз, и вдъхновението ми, и всичко. Нямах сили почти за нищо. Чувствах се направо като изцедена. Сега съжалявам, че така се получи, но ... нищо, следващия път.
    Днешната ти картичка за сметка на всичко останало ми подейства релаксиращо и живо си представих чашите! Благодаря ти за което!

    ОтговорИзтриване
  7. Дани, картичката е страхотна и много зареждаща :) с добро настроение, нямам търпение да видя и другите ти творения с тези хартии.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...